Täna etendub Jaani kirikus muusikaline müsteerium

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varajase muusika stuudio Vaikuse Muusika tegutseb Tartus ning ühendab noori ja täiskasvanuid. Eesmärk on tõestada, et nauditavat muusikat saab teha ka elektrita ja see võib olla vanem kui XXI sajandi oma. Kõik stuudio liikmed väga erineva taustaga õpilastest linna- ja riigiametnikeni on asjaarmastajad.
Varajase muusika stuudio Vaikuse Muusika tegutseb Tartus ning ühendab noori ja täiskasvanuid. Eesmärk on tõestada, et nauditavat muusikat saab teha ka elektrita ja see võib olla vanem kui XXI sajandi oma. Kõik stuudio liikmed väga erineva taustaga õpilastest linna- ja riigiametnikeni on asjaarmastajad. Foto: Tõnu Sepp

27. augustil kell 18 etendub Viljandi Jaani kirikus muusikaline müsteerium Karl Ristikivi teose «Rõõmulaul» põhjal. Laval on ligi 40 inimest, 80 keskaja kostüümi ja 10 ehtsat mõõka.

Värssteksti autor ja lavastaja on Loone Ots ning muusikaline juht viljandlastele tuttav legendaarne flöödiõpetaja Tõnu Sepp, kes on asutanud Viljandi Linnakapelli ja algatanud Viljandi vanamuusikafestivali.

2016. aasta juulis lavale jõudnud «Rõõmulaul» kestab koos vaheajaga kaks tundi ja 20 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles