Tulevik võttis Pärnu vastu kindla võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste kohtumises teenis Tulevik 4:1 võidu Pärnu JK Vapruse üle.

Turniiritabeli eelviimase Tuleviku ja viimase meeskonna Pärnu JK Vapruse vastasseis pakkus kohale tulnud publikule viit erinevale maitsele tabamust.

Tulevik suutis oma värava puhtana hoida 88. mänguminutit. Võõrustajad võitsid avapoolaja kahest Indrek Ilvese tabamusest 2:0 ning jätkasid hea hooga ka teist vaatust. Riietusruumist väljakule naasedes leidis Tuleviku kaitsja Martin Alliku tsenderdus tee Pärnu varavasse juba 47. mänguminutil ning viljandlaste neljas tabamus sündis 23 minutit hiljem Herol Riibergi edukalt realiseeritud penaltist.

Pärast 27. vooru kohtumist jäid meeskondade tabelipositsioonid muutumatuks, ent Tulevik kasvatas viimasel real asuva Pärnuga vahe kaheksalt üheteistkümne punktini.

Ka järgmises Premium-liiga voorus on samad meeskonnad vastamisi, 8. septembril on konkurendid väljakul suvepealinna staadionimurul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles