Jüripäeva talgutel osaleb ligi sada viljandlast

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine koristushooaeg on täies hoos.
Kevadine koristushooaeg on täies hoos. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Täna keskpäevaks oli Viljandi majandusametile laupäeva õhtuni kestvatest jüripäeva talgutel osalemisest teada andnud 94 viljandlast.

Linnavalitsuse majandusameti keskkonna spetsialist Inga Nõmmik ütles, et osaleda soovivad mitmed kodanikeühendused ja eakate organisatsioonid, aga palju on ka neid viljandlasi, kes kavatsevad linna koristamisel kaasa lüüa oma isiklikust soovist.

Ugala teatri ettepanekul ja üleskutsel on jüripäeva talgupäevad 20., 21. ja 23. aprillil. Teater pakub talgulistele võmalust vaadata jüripäeva ehk 23. aprilli õhtul tasuta etendust «Jürka». Koristamispaikade ja talguliste töö koordineerimise, prügikotid ja koristusprahi äraveo korraldab linnavalitsus.

Inga Nõmmiku sõnul näiteks koristavad Seasaare Näitemängu Selts Uueveski piirkonda, rattaklubi liikmed töötavad koos teiste spordiklubidega terviserajal, pensionäride ühendus riisub Valuoja orus tammealleed ning MTÜ Teeme tegutseb Trepimäel.

Talgutel osalemisest saab teada anda 21. aprilli kella 14-ni. Pärast seda saadetakse nimekiri Ugala teatrisse, mille alusel pääsevad talgulised laupäeval, 23. aprillil kell 19 algavat «Jürka» etendust vaatama.

Osalemisest saab teada anda majandusameti telefonidel 435 4718 ja 435 4749 või e-postiaadressil heakord@viljandi.ee .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles