Kert Variku hooaja teine pool on kiskunud kiiva

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustel pettumust valmistanud Kiviõli etapi järel on Kert Varik võtnud nõuks startida sel pühapäeval Tihemetsa krossil, kus sõidetakse Eesti meistrivõistluste punktidele. Siis naaseb Karksi valla mees Euroopasse, kus peetakse veel kaks maailmameistrivõistluste etappi.
Külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustel pettumust valmistanud Kiviõli etapi järel on Kert Varik võtnud nõuks startida sel pühapäeval Tihemetsa krossil, kus sõidetakse Eesti meistrivõistluste punktidele. Siis naaseb Karksi valla mees Euroopasse, kus peetakse veel kaks maailmameistrivõistluste etappi. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel jõudsid külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlused Eestisse ja Kiviõlis jagati 11. etapi punkte. Kahjuks ei õnnestunud Viljandimaa mehel Kert Varikul oma kontole täiendust hankida.

«Võistlus läks ikka täiesti metsa,» tunnistas Karksi valla motosportlane Kert Varik. «Juba kolmas etapp järjest oleme jäänud nulli peale. Nüüd on selge, et hooaja eesmärk jääb täitmata.»

Variku meeskond alustas tänavusi maailmameistrivõistlusi sihiga lõpetada need esikümnes ja saada õigus startida tuleval aastal sarjas juba ühekohalise numbriga. Järjestikused tagasilöögid kolmel viimasel etapil on sellele soovile kriipsu peale tõmmanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles