Maxima parkla võttis üle Korneri risti ülesande (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korneri ringristmiku ehituse tõttu peavad autojuhid kasutama teisi marsruute kui tavaliselt. Leidlikumad sõidavad Vaksali tänavalt Riia maanteele pääsemiseks läbi Maxima poe parkla.
Korneri ringristmiku ehituse tõttu peavad autojuhid kasutama teisi marsruute kui tavaliselt. Leidlikumad sõidavad Vaksali tänavalt Riia maanteele pääsemiseks läbi Maxima poe parkla. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Täna hommikul alustati Viljandis Riia maantee ja Vaksali tänava ringristmiku ehitust. Et ristmik on Vaksali tänavalt ja Riia maanteelt kesklinna ning kesklinnast Männimäe poole sõitjatele suletud, kasutavad autojuhid soovitud teele pääsemiseks Maxima poe parklat

Kella 11 ajal müristasid ristmikul kopad ja veoautod. Mõni kesklinna poolt ristmiku suunas sõitev autojuht ehmus neid nähes niivõrd, et otsustas ümber sõita Köstri ja Vene tänava kaudu. Tegelikult on ristmik kesklinna poolt Vaksali tänava suunas sõitjatele avatud.

Paljud sõidukijuhid kasutasid soovitud teele saamiseks Vaksali tänava ja Riia maantee nurgal asuva Maxima poe parklat. Ka hulk Riia maanteelt tulevaid autojuhte sõitis selle parkla kaudu. Mõnele autojuhile oli halb üllatus, et Maxima parklast kesklinna poole parempööret sooritada ei saa ning nad on sunnitud vasakule Vaksali tänavale või hoopis ümber keerama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles