Torm lõpetas «Kõrboja perenaise» etenduse

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevane äikesetorm lõpetas «Kõrboja perenaise» etenduse.
Laupäevane äikesetorm lõpetas «Kõrboja perenaise» etenduse. Foto: Heigo Teder

Laupäeval, 12. augustil jäi tormi tõttu pooleli Ugala teatri «Kõrboja perenaise» etendus Vargamäel Tammsaare muuseumis. Teater tänab omalt poolt kõiki vapraid teatrikülastajaid, kes olid nõus pärast esimest vaatust taeva selginemist ootama, ent tormi tugevuse tõttu tuli etendus siiski pooleli jätta.

«Otsest ohtu publikule ega näitetrupile ei olnud, torm vaid riivas meid, paar kilomeetrit etenduseplatsist oli aga tee murdunud puid täis ja nägime ka bussiootepaviljoni, mille torm oli ümber pööranud,» kirjeldas teatri korraldusjuht Heigo Teder otse sündmuspaigalt. «Esimene vaatus oli lõppenud ja saabus täielik pimedus. Prožektorite valgel liikus publik lavastuse mänguplatsil asuvatesse majakestesse varjule, need, kes tubadesse ei mahtunud, olid räästa all. Vihmavaling oli aga väga tugev ja loetud sekunditega olid kõik inimesed läbimärjad. Lavastuse mänguplatsil lainetas vesi. Tugev tuul ja sadu jätkus ja oli selge, et siin ei ole juttugi edasi mängimisest ja vaatamisest. Inimesed olid mõistvad, sest tõesti, looduse vastu ikka ei saa.»

Teder lisas, et õnneks jäi suurem torm paari kilomeetri kaugusele ning lavakujundus ja tribüün on homseks etenduseks juba kenasti valmis sätitud.


Ugala teatel ostetakse laupäevase etenduse piletid tagasi või vahetatakse mõne teise Ugala teatri etenduse pileti vastu, sealhulgas ka järgmisel aastal toimuvatele «Kõrboja perenaise» etendustele. Teatri turundusjuht Mari Nurk nentis, et selle suve «Kõrboja perenaise» etendused on välja müüdud ning lisaetendusi pole paraku võimalik mängukavasse juurde lisada.

Järgmisel suvel toimuvad «Kõrboja perenaise» etendused 3., 4., 9., 10., 11., 16., 17. ja 18. augustil.

Tagasiost algab esmaspäeval, 14. augustil kell 12. Piletiomanikel palutakse pöörduda Ugala teatri kassasse või lähimasse Piletimaailma või Piletilevi (välja arvatud Circle K teenindusjaamad) müügipunkti kuni 20. augustini. 

Internetist ostetud piletite omanikel palutakse ühendust võtta Ugala kassaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles