NÄDALA KOHT. Murelapse positiivsed arengud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marek Tiits

Kui kauane murelaps ilmutab lõpuks märke jalgade allasaamisest, siis tekitab see arusaadavalt kergendustunde ning paneb hoopis lootusrikkamalt tulevikku vaatama. Viljandi valla ja Viljandi linna puhul võib helgemate toonide nägemist praegu selgelt tajuda, sest Holstre-Polli vabaajakeskus – või siis tervisekeskus, nagu seda varasemast tuntakse – näikse olevat lõpuks üles leitud.

Hõiskamiseks on veel muidugi liiga vara. Hoogu tasub pidada kas või selleks, et mitte ära sõnuda. Ent positiivsed arengud on selgelt olemas. Tõe huvides ja asjasse puutuvate inimeste töö tunnustamiseks väärivad need välja toomist küll.

«Üks spordiklubi, kes siin laagrit peab ja siit heade mälestustega lahkub, toob kaasa kahe uue klubi pöördumise,» ütles mõne päeva eest Sakalale vabaajakeskuse juhataja Anu-Liis Truumaa, kellel on täitumuse paranemises ja käibe suurenemises kahtlemata arvestatav roll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles