Liivas mürgeldamine pole mängijatele pelgalt vahepala

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval tegi Viljandis rannakäsipalli Eesti meistrivõistluste viimasel etapil eri võistlusgruppides kaasa enam kui 40 võistkonda. Meeste turniiril õnnestus viljandlastel võit koju jätta. Pildil on viskel võitnud meeskonna liige Madis Parik.
Laupäeval tegi Viljandis rannakäsipalli Eesti meistrivõistluste viimasel etapil eri võistlusgruppides kaasa enam kui 40 võistkonda. Meeste turniiril õnnestus viljandlastel võit koju jätta. Pildil on viskel võitnud meeskonna liige Madis Parik. Foto: Helin Potter

Viimases lõigus on parandatud nimeviga, Soome siirdub mängima Ott Varik, mitte Rasmus Ots. Madis Luik palub vabandust.

Läinud laupäeval lõppesid Viljandis Eesti rannakäsipalli kolmest etapist koosnenud meistrivõistlused. Viimaseks võistluspäevaks konkurendid oma liivaväljakutele kutsunud Viljandi käsipallurid särasid võidukalt kahes võistlusarvestuses.

Põlvas, Alatskivil ja Viljandis aset leidnud rannakäsipalli meistrivõistluste koondarvestuses võitsid  meistrimedali Viljandi HC meeskond ja spordikooli 2006. aastal sündinud noormeeste koosseis, 2002. aastal sündinute esindus pälvis teise ja 2004. aastal sündinute koosseis kolmanda koha. Paremus selgus üheksas arvestuses.

Viljandi käsipallitreeneri Marko Koksi sõnul ei ole rannakäsipall mängijatele juba mõnda aega pelgalt vahepala hooajaks valmistumisel, ehkki see toob rutiini teatud värskust. «Tulemuste tegemiseks peab rannakäsipalliks ikkagi veidi valmistuma, saalist randa mängima minnes on keeruline liival edukalt hakkama saada,» nentis Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles