Ööga rüüstati kesklinnas 300 euro eest heinapalle

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piisas vaid ühest ööst ja Urissaare kantrifestivali korraldajate paigaldatud heinapallid kisti laiali.
Piisas vaid ühest ööst ja Urissaare kantrifestivali korraldajate paigaldatud heinapallid kisti laiali. Foto: Elmo Riig

Eile pool tundi enne keskööd paigaldati Viljandis Tallinna tänavale heinapallid, et reklaamida poolteise nädala pärast tulevat Urissaare kantrifestivali. Täna hommikuks olid heinapallid aga laiali kistud ning pallid hunnikuks muudetud.

«Urissaare kantri» korraldaja Priit Oks oli äärmiselt pettunud. «Seakari! Uskumatu!» väljendas Oks üllatust. «Rääkisime linnakunstnikuga. Pole midagi muud teha, kui tuleb see hein täna öösel ära koristada. Täna arutame ka seda, kas on võimalik teha uus investeering, sest tõstukite ja traktorite jaoks kulus umbes kolmsada eurot,» rääkis Oks. «Oleme ääretult üllatunud, et nii kiiresti see nii hulluks läks, ja vaatame, mis saame teha,» lisas ta. 

Oks pole veel linna esindajatega nõu pidanud, kas koht on ka kaamerate vaateväljas, kuid ta soovib kindlasti välja selgitada, kes on rüüstetöö toime pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles