Peaminister Jüri Ratas esitles linnapeakandidaati

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna korraldatud üritusele kogunes erakonna esimehe ja linnapeakandidaadiga kohtuma poolsada vanemaealist inimest.
Keskerakonna korraldatud üritusele kogunes erakonna esimehe ja linnapeakandidaadiga kohtuma poolsada vanemaealist inimest. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtul tuli Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas viljandlastele tutvustama erakonna siinset linnapeakandidaati, riigikogulast ja Viljandi piirkonna juhti Helmut Hallemaad.

Päikesepaistelisel õhtul oli Sakala keskuse tagahoovi kogunenud poolsada eakat inimest, kes end silmanähtavalt üles olid löönud.

Veerand tundi enne kella kuut olid peaaegu kõik toolid juba hõivatud ning täpselt ürituse alguse ajaks jõudnutele oli linnapeakandidaadiks kuulutatav Helmut Hallemaa sunnitud lisatoole tooma. Teiste seas võtsid koha sisse Isamaa Res Publica Liitu kuuluvad abilinnapea Janika Kivistik ja linnavolikugu esimees Harri Juhani Aaltonen. «Tuleb vaadata, mida konkurendid teevad,» ütles Kivistik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles