Suured pered jõudsid kinno

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikkad pered kogunesid Viljandi Centrumi kinno.
Lasterikkad pered kogunesid Viljandi Centrumi kinno. Foto: Kamilla Selina Lepik

Eile keskpäeval kogunesid Kesk-Eesti lasterikkad pered Viljandi Centrumi kinno, et koos vaadata filmi «Mina, supervaras 3». Kinoelamust pakkus peredele Eesti lasterikaste perede liit koostöös osaühinguga Maxima Eesti. 

Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets rääkis, et oli tulnud mõttele teha koostööd lasterikaste perede liiduga kaks nädalat tagasi. «Rääkisin sellest ka kolleegidele, neilt tuli positiivne tagasiside ja hakkasimegi asja ajama,» lausus Ljubobratets. 

Eestvedaja sõnul oli plaan pakkuda lasterikastele peredele võimalust koos aega veeta ja nii otsustati viia seltskond kinno vaatama populaarset filmis «Mina, supervaras 3». Korraldamisel aitasid avalike suhete juhti osaühingu operatsioonidirektor Marko Põder ja kommertsdirektor Kristina Mustonen. Ljubobratetsi sõnul on ettevõtmine korraldatud heategevuse eesmärgil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles