Esimees tahab muuta erakonna käekirja

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratas kuulas kõigi mured ära, kuid mõned jutud oleks tahtnud veel pikemat rääkimist, kui peaministri töökohustused seda lubasid.
Ratas kuulas kõigi mured ära, kuid mõned jutud oleks tahtnud veel pikemat rääkimist, kui peaministri töökohustused seda lubasid. Foto: Elmo Riig

​Teisipäevasel Keskerakonna üritusel, kus kuulutati välja erakonna Viljandi linnapeakandidaat, oli kohal erakonna esimees, Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas. Ta vastas ka Sakala küsimustele.

Jüri Ratas, meedias on räägitud rohkem Tallinna valimisvõitlusest. Millised on Keskerakonna seisukohad teistes omavalitsustes, sealhulgas Viljandis?

Meie seisukohad on head. Keskerakond tuleb Viljandis valimistele tegema eelkõige väga head tulemust. Meile on oluline see, et meil on Viljandimaal hea programm, selge visioon ja tugevad kandidaadid, olgu siis Peeter Rahnel linnast väljas või Helmut Hallemaa linnas sees. Ma usun, et mõlemad on väga head ja tugevad kandidaadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles