«Käsilased» meelitasid suurperede lapsed kinno

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasterikaste perede liit korraldas koos abilise Maximaga Viljandi Centrumi kinos Eesti lasterikastele peredele suvise kinopäeva, millega nautisid sellesuvist hittfilmi «Mina, supervaras 3» enam kui 260 last koos vanematega.

Lasterikaste perede liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on ühisest kinoskäigust kujunenud suurperedele juba meeldiv traditsioon. «Sedapuhku teeb erilist headmeelt, et saime ülipopulaarsete käsilaste tegelaskujude vaatamist võimaldada ligi kahesajale peamiselt Kesk-Eestist pärit suurperede lastele,» kõneles Aage Õunap.

Lasterikkad pered täitsid kolmapäeva keskpäeval Viljandi Centrumi kino mõlemad saalid, et kaasa elada Gru, Dru, Lucy ja teiste seiklustele tuntud pophittide ja tantsulugude saatel.

Aage Õunapi sõnul osutus südasuvine kinoskäik väga populaarseks ja meeleolukaks. «Mõlemad Viljandi kinosaalid täitusid sisuliselt paari päevaga. See näitab, kui oluline on suurperedele sellised sündmused, mida oma heade koostööpartnerite abiga võimaldada saame,» lisas ta.

Lisaks filmielamusele said kõik lapsed Maximalt kingituseks kaasa käsilaste tegelaskujuga joogitopsi.

Eesti lasterikaste perede liit on loodud 1996. aastal, et toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon, mille võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese, koondab enda alla pered, kus lapsi kasvab neli või rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles