Varas pani kaupa täis kotiga punuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva lõuna paiku varastati Karksi-Nuias Ärimaja A ja O kauplusest 46 euro väärtuses alkoholi. Halli dressipluusiga mees jättis arve tasumata, haaras koti kaubaga ja pani ajama.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virgi sõnul laekus varguse kohta teade kolmapäeval kell 14. Politsei andmetel oli mees keskmist kasvu, halli dressipluusiga ja iseloomulik tunnus oli puuduv esihammas. 

Kaupluse juhataja Piret Veidenberg, kes oli juhtunu ajal tööl, ütles, et mees oli juba poodi sisenedes tundunud kahtlaselt närviline. Ta oli müüjalt palunud mitmesugust alkoholi ja pannud pudelid kotti, kuid siis, kui tuli hetk tasuda, ütles, et on raha autosse jätnud ja läheb seda tooma. Mees väljus korraks poest, tuli tagasi ja teatas, et naine on autoga ära sõitnud ega vasta ka telefonile. Siis jäi ta justkui naist ootama, käis poes ringi ja rääkis müüjaga juttu. Ühel hetkel lubas ta minna välja suitsu tegema, kuid tuli varsti tagasi, haaras kaupa täis laotud koti ja jooksis sellega välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles