Veekeskuse liigutamine tõukas linna- ja vallavõimu sõnasõtta (1)

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm kanget. SEB hoone on ajanud tülli linnapea Ando Kivibergi (vasakul) ja Viljandi vallavolikogu esimehe Hellar Mutle. Viimati nimetatu ei mõista, miks peaks veekeskuse aktsiaselts kulutama veel sadu tuhandeid, et ostetud pangahoone lammutada ja veekeskus asemele ehitada. Kiviberg väidab, et see on parimate spetsialistide soovitus.
Kolm kanget. SEB hoone on ajanud tülli linnapea Ando Kivibergi (vasakul) ja Viljandi vallavolikogu esimehe Hellar Mutle. Viimati nimetatu ei mõista, miks peaks veekeskuse aktsiaselts kulutama veel sadu tuhandeid, et ostetud pangahoone lammutada ja veekeskus asemele ehitada. Kiviberg väidab, et see on parimate spetsialistide soovitus. Foto: Marko Saarm (montaaž)

​Viljandi vallavolikogu esimees, Viljandi veekeskuse aktsiaseltsi nõukogusse kuuluv Hellar Mutle süüdistab Viljandi linnapead Ando Kivibergi nõukogu eest info varjamises ning imestab, miks veekeskust surutakse ikkagi SEB panga asemele, ehkki varsti on täidetud kõik tingimused selle püstitamiseks varem planeeritud platsile Kaalu tänava ääres. 

Viljandi Kodaniku sotsiaalmeediakontole, mille taga seisab Sakala andmetel Viljandi linnavolikogu liige ja ärimees Tauno Tuula, ilmus mõne päeva eest pilt, millel too nõuab veekeskuse loomiseks linna ja valla koostöös moodustatud aktsiaseltsi nõukogu tagasiastumist ning uut nõukogu, kes peaks välja vahetama aktsiaseltsi juhatuse.

Nagu teisipäevases Sakalas kirjutati, seisab veekeskuse ehituse algus nüüd väidetavalt SEB panga väljakolimise taga.  Panga rendileping kehtib 2018. aasta lõpuni, ent tal on õigus seda veel aasta võrra pikendada ja SEB kommunikatsioonijuht ütles, et kolimisega ei ole kavas kiirustada. Nõnda ei saaks mustema stsenaariumi korral veekeskuse ehitamist alustada enne ületuleva aasta lõppu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles