Maavalitsus otsib omanikku kaubamärgile „Ürgses rütmis”

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamärk "Ürgses Viljandimaa rütmis" on patendiametis registreeritud maavalitsusele 2006. aastast ning patent kestab 2026. aastani.
Kaubamärk "Ürgses Viljandimaa rütmis" on patendiametis registreeritud maavalitsusele 2006. aastast ning patent kestab 2026. aastani. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uuest aastast kaduv Viljandi maavalitsus pakub maakonna patenteeritud kaubamärki „Ürgses Viljandimaa rütmis” omavalitsuste liidule, sest vastasel korral jääks see omanikuta.

Lisaks pakub maavalitsus Viljandimaa valdade ja linnade ühisele organisatsioonile veel veebiserverit www.viljandimaa.ee, Telia ja maavalitsuse vahel sõlmitud ärikliendilepingut, maakonna kõrgeima autasu Viljandimaa vapimärgi väljaandmist ning koostöölepinguid Saksamaa Minden-Lübbecke maakonna, Leedu Plunge rajooni, Moldova Straseni maakonna ning Hiina Daqingi provintsiga.

„Vabariigi valitsuse seadusest tulenevalt on maavalitsused oma eksisteerimisaja jooksul olnud maakonnas arengu eestseisjad, tegevuste koordineerijad ja maakonnakesksete lepingute partnerid. On mitmed tegevused ja olulised kontaktid, mis peaksid jätkuma ka pärast maavalitsuse lõpetamist,” kirjutas maavanem Erich Palm pakkumise seletuseks omavalitsuse liidu juhtidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles