Distantslaskmises troonivad Viljandimaa esindajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rist tuli laupäeval Pärnus Tammiste vibustaadionil peetud 1440 harjutuses Eesti meistriks ja püstitas uue isikliku rekordi.
Martin Rist tuli laupäeval Pärnus Tammiste vibustaadionil peetud 1440 harjutuses Eesti meistriks ja püstitas uue isikliku rekordi. Foto: Elmo Riig

​Laupäeval Pärnus peetud vibulaskmise Eesti meistrivõistlustel 1440 harjutuses sportvibu arvestuses teenisid kuldmedali Vana-Võidu klubi esindajad Laura Nurmsalu ja Martin Rist.

Mõlemad riigi koondisesse kuuluvad sportlased valmistuvad ületuleval nädalal Saksamaal peetavaks maailma karikavõistluste etapiks. Viljandimaa vibulaskjatest tegi Pärnu staadionil kaasa veel Kait Soesoo, kes teenis sportvibulaskmises kaheksanda koha. Suure-Jaani vibuklubi juht Tiit Heinsalu oli tiitlivõistluste ainus mees, kes sihtis pika vibuga.

Eesti meistriks tulnud Martin Rist tundis rõõmu kuldse medali üle, aga eeskätt heameelt tegi tulemus, sest senine isiklik tippmark paisus 27 silma võrra. «Oli päris hea päev, laskmine õnnestus ja rütm oli hea,» kõneles Eesti meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles