Peolt põgeneja kukkus aknast alla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjeredel
Tuletõrjeredel Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ukse taha tulnud politseinikud tekitasid Viljandis Leola tänaval pidutseval joobes alaealisel tunde, et ta peab korterist põgenema. Aknatagusel tuletõrjeredelil kõõlumine lõppes sellega, et ta kukkus alla, aga pääses siiski vigastusteta.

Politsei teatel oli hulk sel nädalavahetusel Viljandimaal tehtud väljakutseid seotud öörahu rikkumisega. Neist markantseim oli 24. juuli südaööl, kui politsei sai väljakutse Leola tänavale, kus lärmakas korteripidu häiris naabrite und.

Patrulli saabudes püüdis 16-aastane noormees tuletõrjeredelit pidi korterist põgeneda, kuid kukkus ja katse luhtus. Viga ta ei saanud ning politseinikud tuvastasid, et nooruk oli alkoholi pruukinud. Et öösel tema vanemaid telefonitsi tabada ei õnnestunud, viidi ta kainenema.

Teine lärmakas pidutseja oli täisealine noormees. Alaealise noorukiga tegeleb edasi noorsoopolitsei.

Lõppenud nädalavahetusel oli politseil kokku 38 väljakutset ning kõige tihedamaks osutus laupäev, mil oli kokku 17 teadet. Kainestuskambrisse viidi magama üks inimene ning koju kainenema toimetati kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles