Öine peksmine Mõisakülas viis noore mehe vangi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks naist ja üks mees peksid oma ohvrit jaanuari ööl kell 3 Mõisaküla linnavalitsuse ja bussijaama vahelisel alal ehk otse keset pisikest linna.
Kaks naist ja üks mees peksid oma ohvrit jaanuari ööl kell 3 Mõisaküla linnavalitsuse ja bussijaama vahelisel alal ehk otse keset pisikest linna. Foto: Peeter Kümmel

​Kahe noore naise rusikahoopide järel oli ohver maha kukkunud ning ka mitu jalahoopi saanud, kui tegevusse asus kolmas ründaja, mees. Tema rebis kannatanu põlvili ja hakkas teda jalaga näkku peksma.

Mõisaküla bussijaamas keset ööd peksa saanud mehe kehal lugesid arstid hiljem kokku suure hulga vigastusi. Kõige raskemad olid neist lahtised haavad huultel ja suus. 

Miks 22-aastane Gert, 20-aastane Angelika ja 22-aastane Elena oma ohvrit 7. jaanuaril kell 3 öösel Mõisaküla bussijaamas sel moel ründasid, pole teada. Igal juhul oli peksmine põhjalik. Esmalt ründasid naised, kes alustasid juustest rebimisega, siis peksid rusikate ja lõpuks jalgadega. Peksmise lõpetas Gert, kes ohvrile jalaga mitu korda näkku ja kehapiirkonda lõi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles