Poolvääriskivide abile loodetakse enim armastust otsides

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta märtsis avas Viljandis uksed esoteerikapood Väike Ingel, mille peamine müügiartikkel on poolvääriskivid. Nagu ütles kaupluse tegevjuht Evelin Liiva, on Eestis praegu nende buum.
Möödunud aasta märtsis avas Viljandis uksed esoteerikapood Väike Ingel, mille peamine müügiartikkel on poolvääriskivid. Nagu ütles kaupluse tegevjuht Evelin Liiva, on Eestis praegu nende buum. Foto: Kamilla Selina Lepik

«Mis see tähendab?» pärivad kaaslased, kui näevad käel või kaelas poolvääriskividest ehet. On inimesi, kes ostavad vääriskive, lootes nende positiivsele mõjule. Mõnda aga köidavad need lihtsalt välimusega.

Möödunud aastal Viljandis poolvääriskivide müügiga tegelema hakanud Väikse Ingli kaupluse tegevjuht Evelin Liiva nentis, et Eestis on maad võtnud vääriskivi- ehk kristallibuum ja avatakse väga palju uusi kauplusi. «Kõik esoteeriline on praegu väga populaarne ja sellest tuleb ka inimeste suur huvi poolvääriskivide vastu,» lausus ta.

Sisetunne juhendab

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles