Spordikooli noormehed aitasid neljapaadi Brestis medalile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste paarisaeru neljapaati kuulusid Daniil Ovsjannikov (vasakul), Leo Muiste, Jaan-Sander Klein ja Karl Handreas Kivistik.
Poiste paarisaeru neljapaati kuulusid Daniil Ovsjannikov (vasakul), Leo Muiste, Jaan-Sander Klein ja Karl Handreas Kivistik. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel olid Eesti tulevikutegijad Valgevene piirilinnas Brestis, kus peeti Läänemeremaade noorte spordimänge. Viljandi spordikoolist käisid võistlemas sõudjad Leo Muiste ja Karl Handreas Kivistik.

Viljandlaste osalusel startinud Eesti noorte paarisaeruline neljapaat sai tubli kolmanda koha, pingelises finaalsõidus jäi Eesti kvartetti hõbedast lahutama vaid mõni sekundikümnendik.

Eesti paatkond, kuhu lisaks Viljandi spordikooli kasvandikele kuulusid kaks tallinlast, jäi finaalis alla kahele Valgevene paatkonnale, kuid suutis kindlalt edestada nii Saksamaad kui Leedut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles