«Lauluga maale» jõuab pühapäeval Võhmasse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV laulusaatel läheb juba 18. hooaeg. Gerli Padar on saatejuhiks kaheksandat suve.
ETV laulusaatel läheb juba 18. hooaeg. Gerli Padar on saatejuhiks kaheksandat suve. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Muusikaline telesaade «Lauluga maale» kutsub pühapäeval kell 16 kaasa laulma Võhma linnavalitsuse platsile. Külaline on Silver Laas ning saatejuhid Gerli Padar ja Jüri Aarma.

Muusikatoimetaja Reet Linna lubab, et äratundmisrõõm on suur, sest kõlab laule läbi poole sajandi. Saate toimetaja Piret Jürman palub omalt poolt inimestel mitte ehmuda, kui Jüri Aarma kaameraga ligi astub. Võttegrupp proovib nimelt tabada nii palju ehedat elu kui võimalik.

«Aastatepikkune kogemus näitab, et Eesti inimeste külalislahkust võib suvel võrrelda lõunamaalaste legendaarse avatuse ja soojusega,» ütles saate produtsent Valdur Sepp. «See on just see, mis saate tegemise juures kõige rohkem lummab. Ekraanile jõuab sellest küll vaid piisake meres, kuid seda enam soovitame kõikidel meiega laulma tulla ja lausa vaba päev võtta, et kohalike vaatamisväärsustega enne laulmist tutvust teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles