Kompromiss viib autod kaubamaja taha (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektid Ülle Maiste, Diana Taalfeld, Anne Saarniit, Roomet Helbre, Taavi Kuningas ja Mihkel Urmet on Viljandi Vabaduse platsi kujundanud projektis kohaks, kus jalakäijad saaksid puhata ning kuhu autodel asja ei oleks.
Arhitektid Ülle Maiste, Diana Taalfeld, Anne Saarniit, Roomet Helbre, Taavi Kuningas ja Mihkel Urmet on Viljandi Vabaduse platsi kujundanud projektis kohaks, kus jalakäijad saaksid puhata ning kuhu autodel asja ei oleks. Foto: eskiis

Viljandi linnasüdame uueks loomise eelprojekt sai enne jaanipäeva valmis ning nüüd ootavad linnajuhid sügist, et minna küsima enam kui kolme miljonit eurot ehitusraha.

«See, mis valmis sai, on kompromiss,» nentis Viljandi peaarhitekt Olav Remmelkoor. «Mina olen arhitekti pilgu läbi tulnud ettepanekud ära teinud ja võitlused ära pidanud.» 

Lõpptulemus on selline, millega Remmelkoor linna esindajana lõpuni rahule ei jää, aga suuri vigu ta tulemuses ka ei näe. «Need probleemid, mis tekkisid, said lahenduse,» viitas ta parkimisega seonduvale. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles