Fotod: Ragnar Klavan liitus taas Liverpooli põhimeeskonnaga (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Liverpool FC / Twitter

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani jaoks lõppes suvepuhkus, kuna ta liitus täna taas koos teiste Liverpooli mängijatega, et alustada valmistumist tulevaks hooajaks.

Kui enamik Punaste jalgpalluritest naasis treeningutele käimasoleva nädala alguses, siis pärast hooaja lõppu koondist esindanud mängijatel lubati mõned päevad rohkem puhata.

Lisaks 31-aastasele Klavanile liitusid täna treeningutega järgmised mehed: Brasiilia koondise poolkaitsja Phillippe Coutinho, Liverpooli värskeim täiendus Mohamed Salah, Belgia koondise väravavaht Simon Mignolet, Inglismaa koondise poolkaitsja Adam Lallana, Saksamaa koondise poolkaitsja Emre Can, Inglismaa U21 koondise ründaja Dominic Solanke, Horvaatia keskkaitsja Dejan Lovren, Belgia ründaja Divock Origi ning Hollandi poolkaitsja Georginio Wijnaldum.

Liverpool peab esimesed sõpruskohtumised juba 12. ja 14. juulil, kui minnakse vastamisi Tranmere Roversi ja Wigan Athleticiga. Avamäng Premier League'is toimub aga Punaste jaoks 12. augustil, kui võõrsil kohtutakse Watfordiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles