Tulevik tuleb Sillamäelt kibeda kaotusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik pidi meistriliiga 18. voorus võõrsil 1:0 tunnistama Sillamäe Kalevi võitu. Pilt on tehtud samade meeskondade avakohtumisel Viljandis.
Tulevik pidi meistriliiga 18. voorus võõrsil 1:0 tunnistama Sillamäe Kalevi võitu. Pilt on tehtud samade meeskondade avakohtumisel Viljandis. Foto: Elmo Riig

Reedel Sillamäel Premium-liiga kohtumisel 88 minutit väljakul visalt võidelnud Tulevik kaotas kohtumise 0:1. Viimased kümme minutit arvulises ülekaalus mänginud viljandlased lubasid Sillamäe Kalevil end väravaga üllatada kohtumise 90. mänguminutil.

Viljandi Tuleviku peatreener Aivar Lillevere tõdes mängujärgses usutluses rahvusringhäälingule, et võistkond ei pingutanud lõpuni ning lasi arvulist üleolekut tunnetades korraks nii-öelda põlve sirgeks. «Pool hooaega on veel ees, loodame, et meeskond leiab endas uut jõudu ja hoogu,» lausus ta.

Tuleviku järgmine vastane Premium-liigas on samuti Sillamäe Kalev. 19. voorus on meeskonnad 15. juulil vastamisi Viljandi staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles