Talendikas heitja võttis maksimaalse kullalasti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld teenis Eesti noorte meistrivõistlustel kolmel alal ülekaalukalt kuldmedali. Lisaks vasaraheitele oli ta parim kuulitõukes ja kettaheites.
Kelly Heinpõld teenis Eesti noorte meistrivõistlustel kolmel alal ülekaalukalt kuldmedali. Lisaks vasaraheitele oli ta parim kuulitõukes ja kettaheites. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

​Teisipäevast neljapäevani Rakveres peetud Eesti nelja vanuseklassi noorte kergejõustiku meistrivõistlustelt võttis maksimaalse saagi Kelly Heinpõld: ta korjas 16-aastaste tütarlaste konkurentsis kolm kulda.

Lisaks andekale heitealade valitsejannale pärjati Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala esindajatest tiitliga veel Kristjan Tafenau kõrgushüppes ja Jander Heil kuulitõukes.

Tänavusel hooajal tõhusa arenguhüppe teinud Kelly Heinpõllu võidud olid mäekõrgused. Kuulitõukes sai ta kirja tulemuse 13.51 ja lähimat rivaali edestas ta kahe meetriga. Kettaheites oli tema tulemus 43.08 teise koha omast ligemale kuue meetri jagu üle ning vasaraheite tulemusega 50.02 edestas ta hõbemedalisti peaaegu kaheksa meetriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles