Tugeva käega viljandimaalane näitab end Pärnus (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Kondor Fight Clubi liiget ja sõpra (vasakult): klubi mänedžer Ringo Tipp, poksija Harri Kirss ja peatreener Paul Neerot.
Kolm Kondor Fight Clubi liiget ja sõpra (vasakult): klubi mänedžer Ringo Tipp, poksija Harri Kirss ja peatreener Paul Neerot. Foto: Kamilla Selina Lepik

Viljandimaa noormees Harri Kirss näeb oma unistuse nimel vaeva varahommikust õhtutundideni. Tema soov on pürgida poksis profivõitlejaks.

Laupäeval on Pärnus võitlusspordiüritus «Fightland», millest võtavad osa võitlustipud ja tõusvad tähed. Kirss seisab seal vastamisi Tallinna mehe Aleksander-Leonhard Ermiga.

Varem on Kirss võidelnud kahel matšil. Esimesel pidi ta leppima kaotusega, kuid teiselt tõi koju võidu. Seal seisis ta vastamisi Ermiga. Kui pärast esimest matši valutas Kirsi pea vastase löökide tõttu veel nädala, siis pärast teist matši ta eriti pihta ei saanud. «Tulin ringist ära sellisena, nagu olin enne sinna minekut,» sõnas Kirss.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles