Kaotusi kandnud meeskonna treener kinnitab medaliplaane

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milliste nimedega särgid järgmisel hooajal Viljandi HC pesunöörilt kaovad ja millised asemele tulevad, selgub juba varsti. Peatreener Marko Koks sõidab kõigepealt Eesti noortekoondisega Rootsi ning seejärel koguneb meie meeskond tema juhtimisel valmistuma uueks hooajaks.
Milliste nimedega särgid järgmisel hooajal Viljandi HC pesunöörilt kaovad ja millised asemele tulevad, selgub juba varsti. Peatreener Marko Koks sõidab kõigepealt Eesti noortekoondisega Rootsi ning seejärel koguneb meie meeskond tema juhtimisel valmistuma uueks hooajaks. Foto: Elmo Riig

​Viljandi käsipallimeeskond tuli möödunud tõusude ja mõõnadega kulgenud hooajal Eesti meistriliigas pronksile ning langes Balti liiga veerandfinaalis, näidates korralikku mängu. Ka kodustelt karikavõistlustelt teeniti pronksised autasud. Enne järgmist hooaega on peatreener Marko Koksil aga peamurdmist, sest esmalt on tarvis leida asendajad meeskonnast lahkujaile. 

HC Viljandi mehed kogunevad taas treeningule paari nädala pärast, mil puhkus läbi saab. Vahepealse aja jooksul on nad end individuaalselt vormis hoidnud: kes on käinud jõusaalis, kes harrastanud muid pallialasid. Uuteks koduliiga lahinguteks valmistumise eesmärki teenivad ka võistlused, millel enne neid osaletakse.

«19. ja 20. augustil mängime Šveitsis ning küllap on tulemas ka koduseid turniire. Näiteks Põlva Serviti on igal aastal midagi korraldanud, seal oleme kindlasti kohal. Samuti on Tallinnas turniire, kus ennast proovile panna ja tugevaid mänge saada,» kõneles Marko Koks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles