Walmarti tippjuhid käisid Viljandis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walmarti asepresidendid käisid Cleveroniga tutvumas. Cleveroni omaniku Arno Kütist vasakul on JP Suarez ning paremal Mark Ibbotson.
Walmarti asepresidendid käisid Cleveroniga tutvumas. Cleveroni omaniku Arno Kütist vasakul on JP Suarez ning paremal Mark Ibbotson. Foto: Marko Saarm

Maailma suurima kaupluseketi Walmart kaks asepresidenti käisid teisipäeva ennelõunal Viljandis ning vaatasid oma silmaga üle, kuidas toodetakse Cleveroni tehases pakiroboteid, mille esimesene kasutaja on Walmarti USA kauplused.

Seni on Cleveron saanud Walmartilt tellimuse tarnida USA-sse 100 pakiautomaati ning kui suurettevõtte tippjuhid veenduvad, et Cleveron on neile sobiv koostööpartner, võib lepingumaht tunduvalt kasvada.

Esialgu on robotid läinud siit vaid USA-sse, kuid juba on tundnud pakirobotite vastu huvi ka Walmarti Suurbritannia ja Hiina haru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles