Neljapäev, 22. juuni

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugevatest näitlejatest hoolimata on «Muumia» Hollywoodi järjekordne õnnetus.
Tugevatest näitlejatest hoolimata on «Muumia» Hollywoodi järjekordne õnnetus. Foto: Forum Cinemas

Centrumi kinos kell 11.55 „Särts: Kosmose kangelane“ (eesti keeles), 13.15 „Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks“ (2D), 14.00 ja 19.15 „Rannavalve“, 16.00 „Muumia“ (2D), 16.30 „Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks“ (3D), 18.30 „Once Upon a Time in Venice“ , 20.45 „Wonder Woman“ ja 21.45 „Muumia“ (3D). 

 

JAANITULED

VÕHMA

Võhma jaanipidu lüüakse lahti 23. juunil kell 19 Tooma tänaval Tervisepargis. Lubatakse meeleolukaid etteasteid isetegevuslastelt ning sportlikke mõõduvõtmisi ja jaanimänge. Rahvast tantsutavad Parvepoisid.
 
SUURE-JAANI VALD
Suure-Jaani lauluväljakul süüdatakse jaanituli 23. juunil kell 21. Kultuurimajas on tantsijad ja näitering, rahvast tantsutavad ansambel MaMa ja DJ Aare Anton.
 
KOLGA-JAANI VALD
23. juunil kell 21 algab Kolga-Jaani staadionil jaanipidu, mis kestab kella 3 öösel.
 
VILJANDI
Viljandi jaaniõhtu algab 23. juunil kell 20 Viljandi järve rannas. Jaanituli süüdatakse võidutulest. Meelelahutust pakuvad rahvatantsurühm Ru-Le-Me, show-tantsutrupp Absurda, ansambel Päike.re.satas ja DJ Tõnis Kotsar. Meelelahutust lubatakse igas eas inimestele.
 
VILJANDI VALD
Saarepeedi laululaval algab jaanipidu 22. juunil kell 21. Õhtu möödub ansamblite Mini-MTJ ja isetegevuskollektiivide seltsis. Lapsed saavad omavahel võistelda.
Tänassilmas põleb jaanituli 22. juunil. Pidu algab rahvamaja välilaval kell 19. Üles astuvad ansamblid Boomer ja OnuPoeg, ettekandmisele tuleb ka lühimuusikal "Armastuse vägi". Kavas on lõbusad võistlused.
Viiratsi jaaniõhtu algab 21. juunil kell 18 kalapüügivõistlusega Viiratsi tiikidel. Kell 21 süüdatakse suvelava juures jaanituli. Esineb ansambel Pohmell, tantsulusti loovad Uusna kõhutantsijad. Südaööl näeb tuleetendust.
Vardja küla jaanipidu algab Kiigemäel 22. juunil kell 19. Rahvast lõbustavad pillimees Udo ja DJ Särg, maha peetakse oksjon. On ka õnneloos ja sportlikud mõõduvõtud.
Puiatu jaanituli põleb Tünnimäel 22. juunil. Pidu algab kell 21. Tantsuks mängib ansambel Svips. Halva ilma korral tantsitakse rahvamajas.
Holstres algavad pidustused 24. juunil kell 9, kui kalamehed kogunevad järve kaldale. Mängitakse sportmänge ja vaadatakse kogupereetendust. Õhtul esineb ansambel Elumees.
 
KÕPU VALD
Kõpu valla jaaniõhtu saab alguse 23. juunil kell 20. Esinevad Eesti Gun ja Liisa, õhtut juhib DJ Hennri. Plaanis on murumängud suurtele ja väikestele.
 
HALLISTE VALD
Uue-Kariste pargis algab jaaniõhtu 22. juunil kell 20. Kavas on sportlikud mängud ning esinevad taidlejad. Mängib ansambel Kiusatus ning on loterii-allegrii.
Kaarli rahvamaja juures algab jaanipidu 24. juunil kell 19. Tantsuks mängib ansambel OnuPoeg. Kavas on tegevused lastele ja mängud suurtele. Loterii.
22. juunil kell 20 algab Kulla külas Annatare juures Halliste valla jaanipidu. Lõke süüdatakse kell 23 tuleetendusega. Esineb ansambel Mesipuu. Näeb etteasteid isetegevuslastelt. Kohal on klounid Bim ja Bam. Mängitakse mänge.
 
TARVASTU VALD
Mustla laululaval tehakse jaaniõhtuga algust 23. juunil kell 19. Kavas on jõukatsumised köielükkamisest murutraktorite rallini, lastele on omaette ala ja programm. Välja loositakse Mulgi mustriga aiakäru. Esinevad kohalikud taidlejad ja pillimees Raul Kivi, muusikat mängib DJ Kalmer.
Kärstna Kabelimäel algab jaanipidu 22. juunil kell 20 ja see kestab kella 1-ni öösel.
 
MÕISAKÜLA
Mõisakülas algab jaaniõhtu 23. juunil kell 20 suveaias. Meeleolu aitavad luua isetegevuslased, rahvuslikud mängud ja tuleteater tantsutrupilt Zerkala. Tantsuks mängib ansambel IZ-58.
 
KARKSI VALD
Tuhalaane jaaniõhtu algab 24. juunil kell 18 Tuhalaane järve ääres. Tantsumuusika eest hoolitseb Ergo Sillat.
Karksi küla pargis tähistatakse jaaniõhtut 22. juunil algusega kell 21. Esineb ansambel Lihtsad Poisid. Järgmise päeva hommikul kell 9 avatakse jaanilaat.
Karksi ordulinnuses algab 23. juunil kell 20 samal päeval peetud jaanijooksu jaanisimman. Esinevad ansamblid Audru Jõelaevanduse Punt ja N-Euro. Üritus on tasuline.
 
ABJA VALD
Abja valla jaaniõhtu algab 23. juunil kell 20 Abja lasteaia tagusel väliplatsil. Tuli süüdatakse kell 21. Kavas on sportlikud mängud nii lastele kui täiskasvanutele. Muusikat mängib DJ Imre Mihhailov.
 

NÄITUSED

Sakala keskuses Lea Melini akvarellinäitus "2.". Tallinna tänav 5, Viljandi.

Viljandi Jaani kirikus on avatud näitus «Reformatsioon 500». Pikk tänav 6.

Viljandi spordihoones 12. augustini Viljandi fotoringi seitsmeteistkümnes pildivalik: 20 kaadrit kaheksalt autorilt. Vaksali tänav 4.

Kondase keskuses 2. juulini Maaria Märkälä maalinäitus "Hello Sunshine - Antidote to Melancholy« ja Alar Tuule maalinäitus »Mull...".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles