Vallajuhtide idee võib kaotada Kõpust sularahaautomaadi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallas Soomaal elav Rait Parts võttis eile lõuna ajal Kõpu pangaautomaadist raha. Kui see automaat peaks vallakeskusest kaduma, on talle lähim võimalus sularaha saada Pärnumaal Sindis.
Kõpu vallas Soomaal elav Rait Parts võttis eile lõuna ajal Kõpu pangaautomaadist raha. Kui see automaat peaks vallakeskusest kaduma, on talle lähim võimalus sularaha saada Pärnumaal Sindis. Foto: Marko Saarm

Täpselt kümme aastat tagasi sai Kõpu endale pangaautomaadi, kuid nüüd vallajuhtidelt tulnud ettepaneku tõttu on tekkinud oht, et see viiakse sealt ära.

See, et sularahaautomaat vaevalt paarisaja elanikuga külas püsib, on mõnes mõttes ime ka selle omaniku Swedbanki jaoks, kelle Lõuna regiooni juhi Merike Sirendi kinnitusel kasutatakse Kõpus automaati viis korda vähem kui sama panga Eesti automaate keskmiselt. Nüüd on aga vallajuhtidel tekkinud mõte kolida automaat Kõput läbiva maantee äärest kaupluse juurde ning kolmapäeval arutati seda volikogus.

Konflikt endise vallavanemaga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles