Priit Tampere: viie aasta pärast on uus haigla valmis (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kesklinna haiglahoone valmis saab, siis kolib suurem osa haigla personalist linna tööle. Haiglajuht Priit Tampere kabinet nihkub aga linnast hoopis kaugemale, sest administratsiooni tarbeks renoveeritakse Jämejala külas asuv kunagine kultuurimaja.
Kui kesklinna haiglahoone valmis saab, siis kolib suurem osa haigla personalist linna tööle. Haiglajuht Priit Tampere kabinet nihkub aga linnast hoopis kaugemale, sest administratsiooni tarbeks renoveeritakse Jämejala külas asuv kunagine kultuurimaja. Foto: Marko Saarm (montaaž)

​2022. aasta augustis, kui Viljandi haigla praegusel juhil Priit Tamperel saab läbi ka teine viie aasta pikkune ametiaeg, on uus haigla kesklinnas valmis. Nii usub Tampere ise, kes on avaldanud soovi jätkata senisel kohal.

Sihtasutuse Viljandi Haigla nõukogu on uute juhatuse liikmete leidmiseks välja kuulutanud konkursi ning senise kahe asemel jätkab järgmisel viie aasta pikkusel perioodil juhatuses kolm inimest. Haigla juhatuse esimehele Priit Tamperele on nõukogu teinud ettepaneku jätkata ning Tampere on ettepaneku vastu võtnud.

Juhtide hulk suureneb

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles