Viljandi veekeskus areneb paberil

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Viljandi veekeskuse rajamisel loodavad arendajad jõuda arhitektide otsimiseni aasta lõpus, sest paberitööd on enne uue eskiisikonkursi väljakuulutamist veel mitme kuu jagu.

Esmaspäeva hommikul sai veekeskuse arengutest ülevaate linnavalitsus ning pärastlõunal kogunes ka veekeskuse nõukogu. Suurim töö, mis praegu kestab, on detailplaneeringu koostamine, mis sai alguse mais. «Minu linnapeaks oldud aja jooksul on kõige kiirem detailplaneeringu koostamine kestnud kuus kuud. See oli kino rajamisega seotud,» meenutas linnapea Ando Kiviberg. «Veekeskus on keerulisem objekt ja see nii kiirelt ei lähe.»

Veekeskuse juhataja on saanud ülesande teha ujulale uus ruumijaotus. Linnapea kinnitusel jäävad kõik basseinid ja saunad alles, aga varasemaga võrreldes saab vähendada fuajee suurust ja jätta kõrvale kohviku. «Nüüd moodustub spordihoonega üks tervik ja meil pole mõtet ruume dubleerida,» lausus Kiviberg. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles