Lossmanni jooks ootab taas osalejaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Laupäeval, 17. juunil kell 20 antakse Viljandi vanalinnas, otse raekoja juures start 27. Jüri Lossmanni mälestusjooksule, mille rada kulgeb mööda Viljandi linnatänavaid ja parke ning annab lõpuks võimaluse ronida üles Trepimäe 172 astmest.

Nagu kahel eelmiselgi aastal joostakse Viljandi vanalinnas, Valuoja orus, lossimägedes ja järve ääres. Kavas on vaid üks 6,5-kilomeetrine distants. Start antakse raekoja naabruses asuva vana veetorni juures. Osalema oodatakse nii jooksjaid kui kõndijaid. Kell 19 algavad raekojaesisel platsil lastejooksud.

Mullu tõi Jüri Lossmanni mälestusjooks Viljandi vanalinna enam kui 200 osalejat. Tänavu loodavad traditsioonilise võistluse korraldajad näha stardis sama palju jooksjaid ning eeldused on selleks väga head, sest neljapäeva õhtuks oli end registreerinud ligi 150 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles