Sander Post lõi käed Norra klubiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Sander Post oli 2010.  aasta hooajal Eesti meistriliiga parima mängija.
Jalgpallur Sander Post oli 2010. aasta hooajal Eesti meistriliiga parima mängija. Foto: Priit Simson / Postimees

FC Flora ja Norra klubi Aalesunds FK sõlmisid neljapäeval lepingu, millega mullu fjordidemaa kõrgliigas Eliteserienis neljanda koha saanud klubi omandas 26-aastaste FC Flora jalgpalluri Sander Posti mängijaõigused.

Viljandist pärit Sander Post sõlmis Aalesundiga kolmeaastase lepingu. Norra klubi palvel üleminekusumma avaldamisele ei kuulu.

FC Flora presidendi Aivar Pohlaku sõnul oli esimene teade Sander Posti võimaliku ülemineku kohta neli päeva varem. «Kolmapäeva hilisõhtul andis Norra klubi teada, et nad ütlevad järgmisel hommikul oma lõpliku vastuse, ja see oli positiivne. Kell 11.55 saime üksikasjad kokku lepitud, kell 12 lõpetas Sander Floraga treeningu ja 13.35 väljuva lennuga läks ta juba Oslo poole teele,» selgitas Pohlak. «Kõik lepingud on allkirjastatud ja üleminek vormistatud ning pole välistatud, et Sander teeb oma avamängu Norra liigas juba reedel, mil Aalesund kohtub Oslos Valerengaga.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles