Eesti suvest ei raatsi ilma jääda ka Miamis talvituv pere

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmajaam lubab pühapäevaks sooja suveilma.
Ilmajaam lubab pühapäevaks sooja suveilma. Foto: Marko Saarm

​Eile jooksis peagi kaheaastaseks saav Johannes Viljandi rannas vee poole, lootes sinna kohe sisse sulpsata. Ta ei saanud aru, et see pole Miami beach, millega ta harjunud on.  

Põnni ema Joanna Hamilton ütles, et tema ei saa pikale veninud talve üle kurta, sest veetis selle pere teises kodus Miamis. Et nende siinne kodu on kohe Viljandi järve ääres ja eile pääses väike Johannes rannas esimest korda vabalt liikuma, oligi emal tegu, et last veest eemal hoida. «Miamis on väga soe vesi ja ta ei saa aru, miks ei või vette minna. Ta on täielikult mere laps,» rääkis ema. 

Talved soojal maal ja suved Eestis veetev Hamilton tõdes, et ei raatsi suvel olla kusagil mujal kui Viljandis, kus on üles kasvanud. Ainuke häda on selles, et ta läheb koos pojaga pärast järves ujumist täpiliseks ja peab seetõttu veest otse duši alla kiirustama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles