Gregor Kull tagas teise tulemusega kolmanda koha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli lauatennisemängija Gregor Kull teenis Eesti lauatennise liidu laste suure auhinna turniiri kokkuvõttes omas võistlusrühmas kolmanda koha.
Viljandi spordikooli lauatennisemängija Gregor Kull teenis Eesti lauatennise liidu laste suure auhinna turniiri kokkuvõttes omas võistlusrühmas kolmanda koha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval peeti Ida-Virumaal Aseris Eesti lauatenniseliidu seeriavõistluse laste suure auhinna turniiri viimane, kaheksas etapp ning Viljandi spordikooli õpilastest oli seekord edukaim Gregor Kull, kes teenis alla 13-aastaste võistlusklassis teise koha.

Gregor Kull võitis veerandfinaalis tulemusega 3:0 Gerd Rattasepa Tartust ja poolfinaalis 3:1 Tallinna Nõmme spordiklubi kasvandiku Erko Sten Teppo. Finaalis pidi ta tunnistama narvalase Arseni Farforovski 3:0 võitu.

Samas võistlusklassis mängis väga hästi ka Viljandi spordikooli poiss Markus Põru, kes kolmandat kohta otsustavas vastasseisus pidi kolmes setis tunnistama Erko Sten Teppo paremust ja lõpetas neljanda kohaga. N-11 klassis lõpetas Marianne Pedak võistluspäeva viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles