Tulevik kaotas Pärnus üliolulise mängu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud laupäeval Pärnus peetud Premium-liiga kohtumises ei suutnud Viljandi Tulevik (sinises vormis) oma avaringi sooritust korrata. Tuleviku ja Pärnu Vapruse hooaja teise vastasseisu võitsid võõrustajad.
Läinud laupäeval Pärnus peetud Premium-liiga kohtumises ei suutnud Viljandi Tulevik (sinises vormis) oma avaringi sooritust korrata. Tuleviku ja Pärnu Vapruse hooaja teise vastasseisu võitsid võõrustajad. Foto: Madis Sinivee / Pärnu Postimees

Laupäeva õhtul Pärnus peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga kohtumises kodumeeskonnaga Vaprus võttis Viljandi Tulevik initsiatiivi, ent jäi avapoolaja keskel rumalate eksimuste tõttu kaheväravalisse kaotusseisu ega suutnud olukorra parandamiseks enam midagi ette võtta.

Kaks ja pool nädalat varem, kui Tulevik kohtus Vaprusega tänavu esimest korda ja mängis koduväljakul, võttis ta napi ja pisut teenimatu, ent üliolulise 2:1 võidu. Seekord alustas ta teravalt ja skoori avamine tundus olevat vaid aja küsimus.

Pärnu linnastaadionile kena kevadilmaga kogunenud pool tuhat kohalikku jalgpallisõpra, kes olid tulnud lootuses näha Vapruse hooaja esimest võitu, pidid kohtumise esimese paarikümne minuti jooksul korduvalt tunnistama, et Viljandist on Pärnusse saadetud FC Barcelona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles