Valuoja rattatunnel – kas tuleb või ei tule?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnel seisab tükkidena Viljandi Linnahoolduse laoplatsil Musta teel. Millal see võiks Valuoja viadukti alla jõuda, pole seni teada.
Tunnel seisab tükkidena Viljandi Linnahoolduse laoplatsil Musta teel. Millal see võiks Valuoja viadukti alla jõuda, pole seni teada. Foto: Viljandi linnavalitsus

Viljandi linnavalitsus otsib ettevõtet, kes teeks võimalikult kiiresti Valuoja rattatunneli rajamise projektile ekspertiisi. «Hankija on planeerinud ehitustööd alustada 2017. aasta suvel,» seisab eksperdi otsimise hanke teates.

«Ehk saame tõesti tänavu alustada,» avaldas linnavalitsuse majandusameti juht Toivo Lõhmus soovi. Mure on ainult sellest, et tööks vajalikku 200 000 eurot linnaeelarves pole ning kogu lootus on rajatud sellele, et ehk on võimalik mingeid töid ümber tõstes või lisaraha leides nimetatud summa leida.

Lõhmus tunnistas, et lause ehitusega alustamise kohta on hanketeatesse lisatud selleks, et näidata ekspertiisi võimalikule tegijale: tööga on kiire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles