Pahategija kaevas rattamaratoni rajale sügava augu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi rattamaratoni rajal olevale järsule laskumisele oli kolmapäeva hommikuks kaevatud sügav auk ja augu ette veetud palk.
Mulgi rattamaratoni rajal olevale järsule laskumisele oli kolmapäeva hommikuks kaevatud sügav auk ja augu ette veetud palk. Foto: Kristjan Kivistik

„Inimene võtab labida, kõnnib vähemalt 15 minutit ja kaevab siis keset rada suure augu. Täiesti uskumatu!” sõnas laupäeval startiva Mulgi rattamaratoni korraldaja Kristjan Kivistik.

Täna hommikul rada kontrollimas käinud Kristjan Kivistik avastas stardist 15-20 kilomeetri kaugusel, Sinialliku ja Loodi vahelises metsa järsult laskumiselt sügava augu, mille keegi oli sinna teisipäeva õhtul või kolmapäeva hommikul kaevanud. Lisaks oli augu ette veetud suur palk.

„See ei ole mingi väike auk. Kellelgi oli ikka kindel plaan ratturitele kõvasti haiget teha ja selleks tuli tal kõvasti vaeva näha,” nentis Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles