Vastne erakonna juht ei lähe valimistele oma partei nime all

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja Isamaa ja Res Publica Liidu uueks juhiks valitud Helir-Valdor Seeder läheb Viljandi volikogu kohta püüdma valimisliidus, millele nime pole veel pandud.
Äsja Isamaa ja Res Publica Liidu uueks juhiks valitud Helir-Valdor Seeder läheb Viljandi volikogu kohta püüdma valimisliidus, millele nime pole veel pandud. Foto: Liis Treimann / Postimees

Äsja Isamaa ja Res Publica Liidu esimeheks valitud Helir-Valdor Seeder läheb sügisestel valimistel Viljandi linnavolikogu kohta püüdma seni nimeta valimisliidus. 

«See, et mind valiti erakonna esimeheks ja teine viljandlane pääses eestseisusesse, ei tekitanud Viljandis revolutsioonilist olukorda,» selgitas Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) vastne juht Helir-Valdor Seeder. «Mulle on valimistele minnes endiselt tähtis sisu, mitte vorm.»

Laupäeval erakonna eestseisusesse valitud IRL-i Viljandi osakonna juht Harri Juhani Aaltonen lisas, et valimisliiduna valimistele mineku otsust pärast erakonna üldkogu muutma ei hakata. «Ma ei näe mingit põhjust lepinguid muuta. Sõna peab pidama,» selgitas Aaltonen, viidates inimestele, kes on andnud oma nõusoleku valimisliiduga ühineda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles