Kultuuriakadeemia päike on kohvi lõhnaga

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Undo koos kuulsa kohviga vaatab vastu oma kuningriigi väravast ehk administraatori aknast.
Eha Undo koos kuulsa kohviga vaatab vastu oma kuningriigi väravast ehk administraatori aknast. Foto: Marko Saarm

Pakkuge, ilma milleta ei kujutaks Viljandi kultuuriakadeemia tudengid juba paarikümnel viimasel aastal oma kooli ette. Küllap nimetate põnevaid loenguid, säravaid õppejõude, uusi teadmisi, sõpru, diplomit... Aga need pole siiski päris õiged vastused. Akadeemia poleks endiste ja praeguste tudengite meelest see, mis ta on, kui poleks administraator Eha Undot ja tema kuulsat kohvi.

Olen aastate jooksul kirjutanud paljudest toredatest, omapärastest ja tähelepanuväärsetest inimestest, kuid ma pole kunagi varem kogenud, et kellestki räägitaks nii suure soojusega nagu Eha Undost.

Kultuuriakadeemia lõpetanud Heigo Teder ütleb, et võib minna aastaid, ilma et vilistlased satuksid kooli peahoonesse, ent piisab neil ainult taas tuttavast uksest sisse astuda ning enne veel, kui nad on mütsi peast saanud ja vihmavee palitult maha raputanud, ajab Eha Undo oma uhke kuningriigi väravast ehk administraatori aknast pea välja ja tervitab neid nimepidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles