Läheb Eurovisioon, teater on valmis

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kark
Gert Kark Foto: Kristi Markov

«Ta oli pähe võtnud, et tahab televisioonis töötada. Ta läks Eesti Televisiooni valvelauda ja ütles: «Ma nüüd tulin. Ma tahan midagi teha.» Tavaliselt saadetakse selline välja või kutsutakse talle turvamees, aga tema pani jala ukse vahele ja on jõudnud sinna, kus praegu on. See on hämmastav! Täiesti häm-mas-tav!»

Endine telenägu, nüüd kaitseväes töötav Kerli Dello räägib oma ekskolleegist ja väga heast sõbrast Gert Kargust ilmselge vaimustusega.

Viljandist pärit Kark on EBU ehk Euroopa ringhäälingute liidu otseülekannete projektijuht. Aga see on igavam viis öelda, millega ta tegeleb. Võib öelda ka, et ta on täna kulmineeruva Eurovisiooni korraldusmeeskonnas kõrgel kohal. Ta on üks viiest inimesest, kes vastutavad selle eest, et lauluvõistlusel käiks kõik reeglite järgi. See puudutab ühtlasi hääletusprotsessi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles