Käsipalli pronks kuulub Viljandile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste pronksmedal kuulub Viljandi meeskonnale, kes alistas pronksiseeria teises kohtumises kodusaalis Viimsi/Tööriistamarketi 26:22 (poolaeg 15:11) ja võitis seeria mängudega 2:0.

Viljandi poolel olid neljapäeval suurimad skooritegijad kaheksa väravat visanud Kristo Voika ja Sten Maasalu. Robert Lõpp lisas viis tabamust.

Kui enne pronksiseeriat oli Viljandi suutnud Viimsi/Tööriistamarketit sel hooajal vaid korra võita, siis medalimängudes näitasid mulgid tunduvalt paremat mängu.

„Tahtsime finaali jõuda, aga sel aastal on ka kolmas koht meile väga suur saavutus,“ rääkis mullu esimest korda finaali pääsenud Viljandi meeskonna peatreener Marko Koks pärast kohtumist. „Hea meel on sellest, et me tegime hooaja parimad mängud just poolfinaalis Serviti vastu ja nüüd pronksiseerias. Kui hooaja sees oli ebastabiilsust paljuvõitu, siis nüüd meil nii suuri kukkumisi mängude sees polnud,“ rääkis Marko Koks.

Kui poolfinaalseerias HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi vastu suutis Viimsi/Tööriistamarket ühe võidu kätte saada, siis pronksiseerias jäädi nullile. Viimsi veteran Tarmo Ulla ei uskunud, et poolfinaalseeria meeskonda liialt räsis. „Esimene mäng oli meil lihtsalt väga vilets. Täna oli juba käsipalli moodi, aga viimasel kümnel minutil jäi realiseerimine kesiseks ja Rasmus Ots tegi vastaste väravas väga head tööd,“ kiitis üks Viimsi meeskonna liidreid viljandlaste väravavahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles