Käsipallurid murdsid Tapa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alistas SK Tapa
Viljandi HC alistas SK Tapa Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti karikavõistluste veerandfinaali kordusmäng kulges närvilises õhkkonnas, ent kodupubliku rõõmuks suutis Viljandi HC tulemusega 36:32 SK Tapa alistada.

Kohtumise avapoolaeg lõppes külaliste 15:20 eduga. Terve esimese pooltunni väljakul aktiivsemalt ja kohati tooreltki tegutsenud tapalased domineeris selgelt ning suutsid korraks edu koguni seitsmele väravalle kasvatada.

Ergutaval mõjus viljandlastele veerandtunnine vaheaeg, mis järel muutus nende kaitse aktiivsemaks ja rünnak organiseeritumaks. Eelkõige Taavi Tibari ja Marko Koks väravatest ning vahetusest mängu sekkunud väravavahi Aleksander Tundi suurepärastest tõrjetest vahet vähendanud Viljandi jõudis esimest korda viigini 16 minutit enne lõpuvilet.

Raske tööga kätte võidetud initsiatiivi meeskond enam käest ei andnud ja 36:32 võit viib Viljandi HC karikaturniiri poolfinaali.

Vijlandi HC suurimad väravaviskajad olid kolmapäeval Marko Koks ja Taavi Tibar kümne tabamusega, kuus väravat kirjutati Vitali Vorobjovi, viis Kristo Voika, neli Ott Variku ning üks Lauri Anti kontole.

Novembris aset leidvas poolfinaalis kohtub Viljandi HC Chocolate Boys meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles