Jakobsoni kool võidutses jalgpalliturniiril

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni viienda klassi poiste jalgpalliturniiril hõivasid 13 võistkonna seas esikolmikukohad Viljandi suuremad koolid.
Kuni viienda klassi poiste jalgpalliturniiril hõivasid 13 võistkonna seas esikolmikukohad Viljandi suuremad koolid. Foto: Margit Kurvits

12. aprillil peeti Viljandi staadioni kunstmuruväljakul maakonna koolide esimese kuni viienda klassi poiste jalgpallikarikavõistlusi.

13 võistkonda alustasid turniiri kolmes alagrupis. Pärast alagrupikohtumisi tulid vahemängud, milles gruppide võitjad võtsid mõõtu teise koha saanutega. Kolm vahemängude võitjat jätkasid finaalgrupis, kaotajad jäid jagama neljandat kuni kuuendat kohta. Alagruppide kolmanda koha omanikud jäid jagama seitsmendat kuni üheksandat kohta ning alagruppide neljandad jagasid kümnendat kuni kaheteistkümnendat kohta.

Vahemängudele pääsesid A-grupist Kesklinna ja Saarepeedi kool, B-grupist Jakobsoni ja Suure-Jaani kool ning C-grupist Paalalinna kool ja Kitzbergi gümnaasium. Finaalmängudele pääsesid neist Kesklinna, Jakobsoni ja Paalalinna kool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles