Sops. Sees! Mängime edasi!

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Liinat
Andres Liinat Foto: Kristi Markov

Vähe sellest, et Tartus on läbi aegade toimetanud keskmisest rohkem professoreid, dotsente, doktoreid, rektoreid ja dekaane, ikka ja jälle on teatud seal liikvel olevat ka halle kardinale. Üks neist pühib nüüd Emajõe Ateena tolmu jalgadelt ja hakkab Viljandis pakirobotite äri korraldama.

«See mees on nagu helikopter: tõuseb kiiresti ettevõtte kohale, teeb endale üldpildi selgeks ja hakkab pikema jututa arengusihte seadma. Tal on meie tiimiga ühesugune veregrupp,» põhjendab viimastel aastatel Viljandi eduettevõtluse vapiloomaks kujunenud aktsiaseltsi Cleveron juhatuse esimees Arno Kütt, miks ta otsustas hiljuti Tartu ülikooli kantsleri ametist lahkunud Andres Liinati oma firmasse tegevdirektoriks palgata.

Plaan on lühidalt järgmine: eelolevast nädalast hakkab Liinat juhtima Cleveronis kõike seda, mis puudutab otsest äritegevust. Ehkki Viljandis väljamõeldud ja toodetud uudseid pakiroboteid veetakse juba praegu laiali maailma suurima poeketi Walmart esindustesse, on Cleveroni kasvu­isu suur ning just Liinati ülesandeks saab selle täitmine järgmiste säravate koostöö­lepetega. Arno Kütt ise kavatseb rohkem keskenduda tootearendusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles