Sakala ähvardas poolfinaalis medalisoosikut

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel kõrge neljanda koha saavutanud Sakala klubi kõrgliiga esindus osales finaalturniiril oma tugevaimas võimalikus koosseisus Kert Villems (vasakul), Rainer Valo, Rivo Saaremäe, Timo Teras ja soomlasest leegionär Veikka Flemming.
Eesti võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel kõrge neljanda koha saavutanud Sakala klubi kõrgliiga esindus osales finaalturniiril oma tugevaimas võimalikus koosseisus Kert Villems (vasakul), Rainer Valo, Rivo Saaremäe, Timo Teras ja soomlasest leegionär Veikka Flemming. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval Tallinnas asetleidnud Eesti võistkondlike lauatennisemeistrivõistluste medalimängudel oli Viljandi Sakala klubi esindus väga lähedal üllatustulemusele poolfinaalis, paraku tuli tal rahulduda neljanda kohaga.

Sakala kõrgliigameeskonna mängiv treener Kert Villems ütles, et neljas koht on tänavuste tiitlivõistlustel osalenud meeskondade taset arvesse võttes kindlasti väga hea tulemus, ent napp kaotus poolfinaalis jääb kripeldama ikkagi.

«See, et jõudsime poolfinaalis võidule nii lähedale, teeb nüüd veidi tuska. Tõsi, realistlikult hinnates oli ainuüksi nelja parema sekka jõudmine korralik eneseületamine,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles