Kullajaht kui põnevik

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrivõistluste võitja on meeskond AP Mets. Pildil on esireas vasakult Mikk Söödor, Karl Peips, Marek Ungerson, Ott Toomsalu ja Steven Tensing. Nende taga seisavad Stevo Sangernebo, Ants Vaks, Taavi Toomla ja Matis Kukk. Pildilt on puudu Magnus Pukk, Rene Gutman ja Robert Lilleõis.
Meistrivõistluste võitja on meeskond AP Mets. Pildil on esireas vasakult Mikk Söödor, Karl Peips, Marek Ungerson, Ott Toomsalu ja Steven Tensing. Nende taga seisavad Stevo Sangernebo, Ants Vaks, Taavi Toomla ja Matis Kukk. Pildilt on puudu Magnus Pukk, Rene Gutman ja Robert Lilleõis. Foto: Madis Luik

Nädala eest võtsid Viljandimaa korvpallimeistrivõistluste kuldmedali vastu tiitlikaitsja seisuses turniiri alustanud AP Metsa meeskonna mängijad, kelle lõpuspurt röövis Kolga-Jaani valla esinduselt juba üpris kindlana tundunud võidu.

AP Metsa ning Kolga-Jaani valla mängusõpru koondava Eesti Maavara / Baltic Agro vaheline finaal kujunes tõeliseks trilleriks. Kolga-Jaanist kohale sõitnud valgetes särkides meeskonna fännide poolt vaadates oli see siiski pigem tragöödia ja kõrval tribüünil hõisanud AP Metsa poolehoidjatele õnneliku lõpuga muinasjutt.

Nagu finaalidele tavaks, polnud ka läinudpühapäevane kahe kange kullavõitlus mänguliselt kuigi kena, küll aga oli see võitluslik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles