«ProgeTiiger» annab toetust kolmele Viljandi lasteaiale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristiina Jürisson

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) korraldatava «ProgeTiigri» seadmete taotlusvooru laekus Eesti lasteaedadest ja üldhariduskoolidest 400 taotlust. Toetust saab 58 kooli ning 110 lasteaeda kogusummas 250 000 eurot. Toetuse saajate seas on kolm Viljandi lasteaeda: Mängupesa, Krõll ja Männimäe.

Taotlusvoorus said kõik alus- ja üldharidusasutused taotleda toetust mikrokontrolleri arendusplaatide, robootikakomplektide ja nende riistvaraliste lisade, elektroonika-mehaanika KIT-ide ning 3D-printer-KIT-ide soetamiseks.

Kokku laekus taotlusi 235 koolist ja 165 lasteaiast kogusummas ligi 1 miljon eurot.

Hindamiskomisjoni otsusega antakse toetusi 58 koolile ja 110 lasteaiale. Taotlusvooru eelarve on 250 000 eurot, millest pool on lasteaedadele.

Taotlusi hinnati toetuse kasutuseesmärgi, näidistunnikava ja -tegevuskava alusel, samuti võeti otsuste tegemisel arvesse õpetajate kogemust seadmete kasutamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles